Nieuwjaarsboodschap 2017

Beste tennisvrienden en -vriendinnen,

Het jaar 2016 zit er alweer op. Een jaar waarin binnen de club weer veel is gebeurd.
We hebben plotseling afscheid moeten nemen van Piet Geelen en Ineke Gerards. Piet is jarenlang het aanspreekpunt en animator geweest van ‘de groep Geelen’. Een grote groep senioren die drie morgens per week vele uren op ons park hebben doorgebracht. Ineke Gerards die samen met Douke aan vele activiteiten van de club hebben deelgenomen.
Wij denken met heel veel plezier aan hen terug!

Het jaar 2016 was voor de club weer een bijzonder jaar.
Met vele teams hebben we aan de KNLTB-competities deelgenomen zowel in het voor- als in het najaar. Drie teams zijn hierin kampioen geworden, als club hebben wij hier op een mooie manier bij stilgestaan. Vele spelers hebben aan diverse toernooien deelgenomen in de zomerperiode. Mariëlle Blom heeft als nieuwe verenigings competitieleider dit van Ger Sleijpen overgenomen. We kijken terug op een geslaagde seizoensopening in april, het hele seizoen door diverse activiteiten speciaal voor de jeugd, een bijzonder geslaagd Munster Toernooi 2016, in september een herfsttoernooi samen met onze collega’s uit Hulsberg, Nuth en Wijnandsrade.

Een jaar waarin door het Bestuur, maar dat zeker niet alleen, heel veel uren gewerkt is aan ons nieuwe complex. Bijzonder veel overleg met Gemeente, Provincie, aannemers, adviesburo’s, collegaverenigingen etc etc.

WAT GOED IS KOMT SNEL, is een veel gebruikt gezegde.
Wat we krijgen is heel erg goed echter het komt niet heel snel. Hebben we in eerste instantie alle energie gestoken in de oude locatie in Houthem, alles is overboord gegooid, we praten nu voor de vestiging van ons nieuwe tennispark over het ‘B-veld’ van de voetbalclub. Hiervoor is een definitief plan ontworpen bestaande uit 5 nieuwe tennisbanen met een ondergrond van Gravel Premium Plus en een tweetal nieuwe padelbanen. Groot voordeel voor ons als tennisclub is dat we over een heel aantrekkelijke en ruimere nieuwe locatie beschikken, een visite-kaartje voor onze vereniging! Ter verduidelijking voor een ieder is het uitgewerkte inrichtingsplan hier te vinden. De gemeente Valkenburg aan de Geul is momenteel druk bezig met behandeling en afgifte van de door ons aangevraagde omgevingsvergunning. De realisatie van het nieuwe park zal in het voorjaar plaatsvinden, we starten dus komend voorjaar op de ons bekende locatie in Berg en Terblijt en zullen gedurende het jaar ……..

We kijken als bestuur met vertrouwen naar de toekomst en zijn vol verwachting wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.

Wij wensen u en uw dierbaren een voorspoedig, gezond en bijzonder sportief 2017.  Om te beginnen met het Nieuwjaarstreffen op zaterdag 7 januari 2017.

Van 14.00 tot 18.00 hebben we 4 banen ter beschikking in tennishal Meerssen. De kosten bedragen 10,- euro, daarvoor kun je minimaal 3 keer tennissen. Er kunnen maximaal 32 seniorleden inschrijven dus vol is vol. Meld je bijtijds aan! (sluitingsdatum 4 januari 2017).

Aanmelden via Ger Sleijpen ( gsleijpen@zonnet.nl  of   06-33135656)

Het bestuur