Onze trainer

Beste tennisliefhebbers,

Het (tennis)voorjaar staat weer voor de deur, dit betekent ook dat de zomertraining weer van start gaat en de leden van TC Geuldal de mogelijkheid hebben om weer lessen te volgen.

Door een spontane ontmoeting ben ik (Bjorn Boumans) in contact gekomen met tennisvereniging TC Geuldal. Na mijn eerste gesprek bij TC Geuldal ontving ik het bericht dat de huidige trainer, voor het aanstaande tennisseizoen, de lessen voor TC Geuldal niet meer zal verzorgen. Na dit bericht volgde zeer spoedig een overleg met een aantal bestuursleden, waarin direct van beide kanten de mogelijkheden werden besproken. Naar aanleiding van dit overleg waren beide partijen zeer enthousiast en deelden we dezelfde visie gericht op de toekomst van de vereniging met in het vooruitzicht het nieuwe tenniscomplex in Houthem. Vanaf heden zal ik het aanspreekpunt worden voor alle training gerelateerde activiteiten bij TC Geuldal.

Via deze weg wil ik ook iets meer vertellen over mezelf en het plezier waarmee ik de tennislessen voor de leden van verschillende verenigingen heb verzorgd. Allereerst wil ik aangeven dat ik met veel plezier en passie de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen verzorg. Ik vind met name de diversiteit van de groepen erg leuk en uitdagend. Of de groep uit beginners bestaat of uit gevorderden, het is en blijft maatwerk voor elk individu die de lessen volgt. Als tennistrainer heb ik ruim 15 jaar ervaring en beschik ik over de A- & B-licentie.

Verder zal ik iets meer vertellen over mij privé. Ik woon momenteel in Wijlre samen met mijn vriendin, zoon van 3 jaar en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik met mijn gezin van de mooie natuur in Limburg. Ook genieten we regelmatig van ons lievelingseten; Sushi. Al mijn hele leven ben ik bezig met sport, vanaf mijn 4e heb ik altijd gevoetbald bij SV Simpelveld, totdat ik op mijn twaalfde moest gaan tennissen van mijn ouders. En daar ben ik dankbaar voor, want ik vond dat net zo leuk en misschien nog wel leuker dan voetbal. Als jeugdlid van tennisvereniging Simpelveld heb ik met veel plezier aan vele toernooien en competities deelgenomen. Door het grote spelplezier en het vaak spelen van wedstrijden, ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot de huidige speelsterkte 3, in zowel enkel als dubbel. Ik hoop dan ook met die ervaring de volgende jaren in competitieverband bij TV Voerendaal mijn steentje te kunnen bijdragen.

Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en streef naar een aantal doelen:

  • de jeugd van Valkenburg weer enthousiast krijgen voor de tennissport plus de ouders, zodat het hele gezin mag genieten van hun ‘gezinsport tennis’;
  • het nieuwe tennispark van TC Geuldal een grote aantrekkingskracht geven voor zowel de bewoners en bedrijven van Valkenburg en omgeving, alsmede de velen toeristen die Valkenburg elk jaar bezoeken. Dit mede door de combinatie aan te gaan bieden van de beide racketsporten Tennis en Padel.

Met sportieve groet,
Bjorn Boumans